Tattoo

Aldersgrense: 18 år, ingen unntak. Husk å ha med gyldig legitimasjon.

Helene

Helenes facebook Helenes instagram


Helene begynte sin karriere i 2010. Hun har jobbet seg gjennom et variert utvalg stilarter, og utviklet et feminint og vakkert særpreg. Hennes kreative fargebruk er upåklagelig, og gir ekstra nyanser til kunstverkene. Helene trives best med realisme, neo traditional, abstrakt og cover ups.

Se Galleri

Kristian

Kristians facebook Kristians instagram


Kristian startet å tatovere i 2010, og trives best med å lage neo tradisjonelle tatoveringer.
Med sin unike strek leverer han solide og lekne tatoveringer. Hans evne til å utfordre stilarten gjør utrykket hans spennende og innovativt.

Se Galleri

Elisabeth

Elisabeths facebook Elisabeths instagram


Elisabeth startet som lærling hos oss i 2017 og har bakgrunn som illustratør. Hun har en variert stil fra grafisk og minimalistisk, til detaljert og intrikat, med rene linjer og en leken bruk av farger. Følg med på hennes facebook og instagram og se hennes utvikling. Hun trenger å tatovere mye i tiden som kommer, så om du ønsker billig tatovering er det bare å ta kontakt. Designet må være i tråd med hvor hun står utviklingsmessig.

Robert Boros

Roberts facebook Roberts instagram


Vi er stolt av å kunne presentere vår nye tatovør Robert Boros. Robert startet som tatovør i 1993 i Ungarn. Som det fremgår av hans portefolie er det design knyttet til realistic / fantasy / dark-style som han virkelig liker å tatovere. Ellers liker han veldig godt også å lage comics og cartoon. Sjekk ut hans tatoveringer på Instagram eller facebook.
Han Starter 16 Oktober, så det er bare å begynne å booke timeavtale hos Robert Boros folkens!!